Denne blog indeholder reklame fra Haglöfs

KOM LET PÅ TUR – mere vandring med mindre oppakning

Tekst: Isabel Benn Morgenstern
Foto: Haglöfs

Om det er en ruskende regnvejrsdag eller den blideste duft af forår, der rammer dig, så er det skønt at vandre ud i landskabet. Du bruger din krop på en rolig og sund måde, når du vandrer i naturen, og du kan forbedre din form og dit humør. Hvad enten du elsker lange vandreture, vandring i højt tempo, terrænløb eller hverdagens oplevelser i det fri, så er det vigtigt at du giver dig selv de bedste forudsætninger med det rette tøj og udstyr.

Letvægtsudstyr har den perfekte kombination af minimal vægt og maksimal funktion. Når du vælger letvægtsudstyr, skal du huske på begrebet: mindre er mere. Konceptet L.I.M (Less Is More) fra Haglöfs består af beklædning, rygsække og fodtøj, der er tilpasset det nordiske klima. L.I.M produkterne beskytter dig i al slags vejr, og giver dig samtidig stor frihed til fysisk udfoldelse.

Kom med på vandreture

Vil du i gang med vandring? Eller vil du prøve kræfter med længere ture og måske over flere dage? Så kan du finde forskellige vandre-oplevelser og få hjælp til din tur-forberedelse af de dygtige instruktører, som arrangerer vandreture på outdoor365. Instruktørerne kan hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr, fortælle om oppakning og guide dig til gode og smukke vandreruter. Når du deltager i aktiviteter med vandring, kan du dele din oplevelse med andre og nyde selskabet undervejs.

Tøj udviklet til det nordiske klima

Hos Haglöfs går designerne hele vejen, når de tester deres letvægtsserie. I videoen er designerne taget til Færøerne, hvor de selv tester produkterne og ser hvordan produkterne virker ude i det barske nordiske klima.

I over 100 år har svenske Haglöfs stået for udvikling af beklædning, rygsække og fodtøj i outdoorbranchen. De sætter hele tiden nye grænser og bryder med gamle standarder.

Resultatet er tøj, rygsække og sko, der næsten intet vejer med stor holdbarhed, åndbarhed, vandtæthed og vindtæthed. Produkterne kan let pakkes sammen og fylder minimalt i rygsækken.

L.I.M-konceptet gør det muligt for dig at udføre din outdoor-oplevelse med lethed – både i det daglige og til store oplevelser og afstande. Stoftyper, sømme, manchetter, lommer, forstærkninger og andre detaljer er tilpasset det nordiske klima og omskifteligt vejr, der sikrer minimal vægt og maksimal performance.

I serien finder du regnjakker, regnbukser, isolerende mellemlag, basislag, bukser, T-shirts og fodtøj.

Find hele L.I.M.-serien hos Eventyrsport.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.