Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Haglöfs

KOM LET PÅ TUR – mere vandring med mindre oppakning

Tekst: Isabel Benn Morgenstern
Foto: Haglöfs

Om det er en ruskende regnvejrsdag eller den blideste duft af forår, der rammer dig, så er det skønt at vandre ud i landskabet. Du bruger din krop på en rolig og sund måde, når du vandrer i naturen, og du kan forbedre din form og dit humør. Hvad enten du elsker lange vandreture, vandring i højt tempo, terrænløb eller hverdagens oplevelser i det fri, så er det vigtigt at du giver dig selv de bedste forudsætninger med det rette tøj og udstyr.

Letvægtsudstyr har den perfekte kombination af minimal vægt og maksimal funktion. Når du vælger letvægtsudstyr, skal du huske på begrebet: mindre er mere. Konceptet L.I.M (Less Is More) fra Haglöfs består af beklædning, rygsække og fodtøj, der er tilpasset det nordiske klima. L.I.M produkterne beskytter dig i al slags vejr, og giver dig samtidig stor frihed til fysisk udfoldelse.

Kom med på vandreture

Vil du i gang med vandring? Eller vil du prøve kræfter med længere ture og måske over flere dage? Så kan du finde forskellige vandre-oplevelser og få hjælp til din tur-forberedelse af de dygtige instruktører, som arrangerer vandreture på outdoor365. Instruktørerne kan hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr, fortælle om oppakning og guide dig til gode og smukke vandreruter. Når du deltager i aktiviteter med vandring, kan du dele din oplevelse med andre og nyde selskabet undervejs.

Tøj udviklet til det nordiske klima

Hos Haglöfs går designerne hele vejen, når de tester deres letvægtsserie. I videoen er designerne taget til Færøerne, hvor de selv tester produkterne og ser hvordan produkterne virker ude i det barske nordiske klima.

I over 100 år har svenske Haglöfs stået for udvikling af beklædning, rygsække og fodtøj i outdoorbranchen. De sætter hele tiden nye grænser og bryder med gamle standarder.

Resultatet er tøj, rygsække og sko, der næsten intet vejer med stor holdbarhed, åndbarhed, vandtæthed og vindtæthed. Produkterne kan let pakkes sammen og fylder minimalt i rygsækken.

L.I.M-konceptet gør det muligt for dig at udføre din outdoor-oplevelse med lethed – både i det daglige og til store oplevelser og afstande. Stoftyper, sømme, manchetter, lommer, forstærkninger og andre detaljer er tilpasset det nordiske klima og omskifteligt vejr, der sikrer minimal vægt og maksimal performance.

I serien finder du regnjakker, regnbukser, isolerende mellemlag, basislag, bukser, T-shirts og fodtøj.

Find hele L.I.M.-serien hos Eventyrsport.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!