Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Der er lagt op til hygge og inspiration til at få hele familien udendørs, når Bilernes Hus og Outdoor 365 holder Mini Outdoor Festival. Det sker lørdag 25. maj kl. 11-17 i Bilernes Hus. Faktisk kan man starte dagen allerede en time før, når Cykeldrengene står klar til en fælles cykeltur, som starter og slutter ved Bilernes Hus.

Dagen igennem er programmet fyldt med aktiviteter og foredrag. Du kan for eksempel opleve et foredrag med Cykeldrengene, oplæg om både tagtelte og elektriske biler, og så kan man se, hvordan Zenia Maltha brækker et dyr.

– Vi har Danmarks Outdoor Festival i sensommeren, og det her er en mini-udgave, hvor vi gerne vil hylde udendørslivet. Vi har sammensat et bredt program med noget for alle, der er interesseret i friluftsliv, og vi håber at kunne inspirere til udendørs aktiviteter i løbet af sommeren, siger Isabel Morgenstern, der er direktør i Outdoor 365.

Bilen bruges til udendørs ture

Det er Outdoor 365, der har taget initiativet til den mindre udgave af festivalen, og Bilernes Hus var straks klar til at lægge lokaler til.

– Mange udendørs eventyr starter med, at man tager bilen, og derfor vil vi gerne vise vores udvalg af biler til netop det. Samtidig har vi rammerne til aktiviteter inde og ude, og derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville være med til festivalen, siger Thomas Stenstrup, der er filialchef i Bilernes Hus.

– Vi var også med sidste år til Danmarks Outdoor Festival, og det var en stor succes, at vi kunne vise både biler og udstyr frem. Det er selvfølgelig også muligt at prøvekøre biler og lave en god handel, når vi har Mini Outdoor Festival i bilhuset, tilføjer Thomas Stenstrup.

Alle er velkomne, og der er gratis entré.

For yderligere kommentarer:
Thomas Stenstrup, filialchef, Bilernes Hus, tlf. 9929 1803
Isabel Morgenstern, direktør, Outdoor 365, tlf. 2128 7754

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Kom ud i naturen – det er ren magi for både krop og sjæl

Vandreture om vinteren kan være en fortryllende oplevelse,
hvor det sneklædte landskab og den friske luft skaber en unik
atmosfære.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!