Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Lette vandrestøvler med innovative teknologier

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Norske Helly Hansen udvider udvalget af vandrestøvler, og i den nye sæson er der især lagt vægt på letvægts fodtøj med tekniske og innovative teknologier. Solide og komfortable vandresko og støvler, er et absolut must for at vandreturen bliver en succes. I vinterhalvåret er det især også vigtigt, at støvlerne er vandtætte.

Den nye Verglas Traverse kollektion er skabt til at sikre hikere en optimal oplevelse. Traverse HT er et mid-cut let og smidig støvle, men Traverse BOOT HT er højere og derfor giver ekstra ankelstøtte. Begge modeller kombinerer ny teknologi med materialer som forbedrer stabiliteten og beskyttelsen, vel at mærke uden at øge vægten.

Begge modeller er ideelle til både korte og lange vandreture, og tilbyder funktioner som:

  • En kombination af to forskellige EVA såler sikrer en fantastisk stødabsorberende effekt, øget komfort og samtidig stor stabilitet
  • HH® Surround-Grip, Tough-Weat samt HH® Max-Grip bidrager samlet set til en ultrastærk støvle med overlegent greb og stor skridsikkerhed.
  • En særlig ”plade” er integreret i mellemsålen for at give ekstra stivhed og dermed beskyttelse på ujævnt og stenet terræn, samt ved vandring med tungere udstyr
  • HELLY TECH® membran giver en fuldstændig vandtæt men samtidig åndbar konstruktion. Forseglede sømme og hydrofobisk behandlede ydermaterialer, bidrager yderligere til, at vand og mudder preller af på overfladen.

Med øget bæredygtighed for øje, indeholder størstedelen af Traverse HT og Traverse BOOT HT’s overdel genbrugsmaterialer, inklusiv en 100% genanvendt polyesterforing og 100% genanvendt polyester snørebånd.

Traverse HT – vejl. pris 1500
Traverse BOOT HT – vejl. pris. 1600

Begge modeller findes i flere farver til både mænd og kvinder og er tilgængelige i butikker samt online. For yderligere information www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.