Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Lette vandrestøvler med innovative teknologier

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Norske Helly Hansen udvider udvalget af vandrestøvler, og i den nye sæson er der især lagt vægt på letvægts fodtøj med tekniske og innovative teknologier. Solide og komfortable vandresko og støvler, er et absolut must for at vandreturen bliver en succes. I vinterhalvåret er det især også vigtigt, at støvlerne er vandtætte.

Den nye Verglas Traverse kollektion er skabt til at sikre hikere en optimal oplevelse. Traverse HT er et mid-cut let og smidig støvle, men Traverse BOOT HT er højere og derfor giver ekstra ankelstøtte. Begge modeller kombinerer ny teknologi med materialer som forbedrer stabiliteten og beskyttelsen, vel at mærke uden at øge vægten.

Begge modeller er ideelle til både korte og lange vandreture, og tilbyder funktioner som:

  • En kombination af to forskellige EVA såler sikrer en fantastisk stødabsorberende effekt, øget komfort og samtidig stor stabilitet
  • HH® Surround-Grip, Tough-Weat samt HH® Max-Grip bidrager samlet set til en ultrastærk støvle med overlegent greb og stor skridsikkerhed.
  • En særlig ”plade” er integreret i mellemsålen for at give ekstra stivhed og dermed beskyttelse på ujævnt og stenet terræn, samt ved vandring med tungere udstyr
  • HELLY TECH® membran giver en fuldstændig vandtæt men samtidig åndbar konstruktion. Forseglede sømme og hydrofobisk behandlede ydermaterialer, bidrager yderligere til, at vand og mudder preller af på overfladen.

Med øget bæredygtighed for øje, indeholder størstedelen af Traverse HT og Traverse BOOT HT’s overdel genbrugsmaterialer, inklusiv en 100% genanvendt polyesterforing og 100% genanvendt polyester snørebånd.

Traverse HT – vejl. pris 1500
Traverse BOOT HT – vejl. pris. 1600

Begge modeller findes i flere farver til både mænd og kvinder og er tilgængelige i butikker samt online. For yderligere information www.hellyhansen.com

Mere inspiration

Tre forslag til julegaver, der inviterer til ude-eventyr

Julen nærmer sig, og måske du mangler lidt inspiration til julegaver. Her får du forslag til produkter, der inviterer på flere ude-eventyr

Cykelpigerne – Styrt i sydamerikansk ørken og usikkerhed om fremtidig færden

Ida og Julie har nu kørt igennem to ørkner i Sydamerika. De har oplevet friheden og stilheden – men på den sidste del styrter Julie og får hjernerystelse, hvilket sætter deres eventyr på pause. Hvad gør man så? Læs om deres seneste oplevelser her i bloggen.

Kom tættere på naturen med vanlife

Når du scroller gennem #vanlife på instagram, ser du masser af billeder med smuk natur og hyggelige vans. Vanlife og natur går nemlig ofte hånd i hånd
Læs Ayo Hansens fortælling om vanlife.

Bål Almanak – opskrift til november suppe

En lækker november suppe med omtale af bogen Bål Almanak, der giver dig inspiration til mad over bål.

12 overvejelser før du køber camper

Du foretager dig en større investering, når du køber en campervan eller autocamper. Her får du 12 spørgsmål, der hjælper dig med at blive klar til mødet med forhandleren, så I i fællesskab kan finde den helt rigtige camper til dig.

Outdoor365 magasin efterår/vinter 2022

I 4. udgave af Outdoor365 magasinet zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjernesteafkroge af verden.

Digitale Outdoor-nomader på hjul

Vanlife har oplevet en kæmpe vækst i popularitet i de seneste år, og det er der god grund til. Det er den ultimative følelse af frihed og det primitive liv, der snævrer hjerneaktiviten ind og folder eventyret ud.

Kan du holde varmen?

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold

Cykelpigerne – Betaget af sydamerikansk charme fra start

Cykelpigerne har nu været på tur i lidt over 5 uger – og de har det fedt! Læs om deres seneste oplevelser i Peru og Bolivia.

Emma’s Everest – del 6: Kvinde på bjerget, tisseflaske og øjebliksbilleder

Er du nysgerrig på, om dét at være kvinde i bjergene skiller sig ud? Hvilke rejseoplevelser og erfaring giver det? Og er der overhovedet forskel på at være kvinde eller mand på et bjerg?