Friheden i baghaven

Nicolai Mølgaard kæmper for mere effektiv indlæring for de ordblinde. Han tror på styrken hos børn og unge med ordblindhed og indlæringsvanskeligheder, og vil gennem sin gåtur fra Himmelbjerget til Skagen vise, hvordan en effektiv kombination af mental udholdenhed og fysisk styrke kan hjælpe os med at opnå vores mål.

Ordblindhed har i mange år været et stort tabu i Danmark. Ofte er ordblinde børn blevet forvekslet med at være mindre begavede eller ude af stand til at gennemføre en uddannelse. Det har Nicolai oplevet på egen krop.

Lige fra folkeskolen mødte han lærere, der kiggede opgivende på ham og sagde, at de ikke kunne lære ham noget, mens en underviser på hans videregående uddannelse gav ham besked om, at han ikke ville kunne gennemføre. Trods modgang kom Nicolai flot igennem uddannelsen med opløftet selvtillid.

Nu vil han hjælpe unge med at få en bedre skolegang gennem fokus på alt det de kan, og hvordan de kan få mere energi til effektiv indlæring og et bedre overskud. Han vil vise, hvordan mental styrke er nøglen til at opnå sine mål og udleve sine drømme helt uden begrænsninger.

Vandreturen begynder ved tårnet på Himmelbjerget den 27. februar og strækker sig over 5 dage, hvor han vil gå 8 timer om dagen.

Nicolai søger lige nu sponsorer til at støtte hans projekt. Pengene vil gå til bedre uddannelse af ordblinde børn og unge. Det er også muligt at støtte projektet ved selv at gå turen sammen med Nicolai og skabe opmærksomhed omkring de ordblinde og deres behov.

Nicolai træner op allerede nu og giver sin fulde indsats for at slå et slag for ordblinde børn og unge, der bliver misforstået.

Om Nicolai Mølgaard

I dag har Nicolai mange uddannelser bag sig. Han er personlig træner og kostvejleder samt uddannet sportsmassør. Samtidig beskæftiger han sig med mentaltræning og sanseterapi, og kan slet ikke lade være med at suge ny viden til sig om, hvor meget vores mentale indstilling kan påvirke vores generelle helbred, energi og overskud. Til daglig driver Nicolai sin egen virksomhed: Coach Mølgaard.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.