Nyt magasin – få et lille smugkig her!

Tekst: Thomas Kjær Pedersen

3. udgave af Outdoor365 magasinet er nu klar med inspiration og gode historier. Denne gang kan du komme med på en cykeltur i de fynske alper, få en guide til hvordan du kommer lettere på tur og så kan du læse vores interview med Anne Hjernøe og Anders Agger, der fortæller om udelivet, venskabet og 10 år med langsomt TV.

Et andet tema der fylder meget i denne udgave, er hvordan man kan bruge naturen som medicin. Læs blandt andet interviewet med Simon Høegmark der står bag Vi Natur og som ønsker at få os tættere på den natur, som vi er skabt til at leve i samspil med. 

FÅ ET SMUGKIG:
Vi har herunder samlet uddrag fra fire historier, som alle tager udgangspunkt i nogle af de aktører du også kan finde her på outdoor365 og som alle tilbyder aktiviteter i naturen.

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker og på deres webshop.
Er du medlem i Eventyrsports kundeklub, kan du hente magasinet gratis hos din nærmeste Eventyrsport butik. 

Amatørvandrer på tur med Green Active Tours i Mols Bjerge

Det var en presset journalist, der blev sendt på tur med Lene Bach Larsen fra Green Active Tours, da han omkring juletid var med på sin første rigtige vandrertur.

Få i denne lille historie lidt indsigt i, hvordan en uerfaren vandrer oplevede sin første tur i de smukke Mols Bjerge.

Syv veje til at blive en dygtig havkajakroer

Efter 17 år som havkajakroer har Tue Olesen fra OnAdventure efterhånden en del erfaring på vandet. De mange år i havkajakken har automatisk smidt noget værdifuldt erfaring med sig, og det vil han gerne dele ud af.

Selvom du ingen erfaring har i en havkajak, så kan denne guide også hjælpe dig med at komme i gang. Der er noget for nybegyndere og mere erfarne sejlere. Så hvis du ønsker at komme ud på vandet, så tag eventuelt et kig på denne guide, når du får fingre på vores magasin!

Aktiver sanserne, og styrk din sundhed

De fleste af os har nogle åndehuller, som vi søger imod, når vi har brug for en pause fra dagligdagens stressende liv. For Anja Larsen fra Stærk af Natur har det altid været naturen, som har været en støttende skulder, når der har været modgang i livet.

“Det er tydeligt for mig, at når jeg er ude i naturen med en gruppe eller en enkeltperson, opstår der instinktivt et nærvær, en ro og en samhørighed, hvor der ikke er behov for at sige så meget; naturen gør det meste af arbejdet.”

Anja er uddannet ergoterapeut og videreudannet i naturterapi, så hvis du gerne vil opleve naturen som en helende enhed, så læs mere i magasinet.

Bjergtagende cykeltur i De fynske Alper

Vejrguderne er aldrig helt til at stole på. Det måtte Outdoor365 sande, da de havde sendt to personer fra redaktionen til Fyn for at teste øen som cykelturist, og regnen bare silede ned. Heldigvis var der så mange andre positive ting at melde om fra turen, at der kom en flot artikel ud af det.

Turen var arrangeret af Bike Tours Fyn, som holdt os godt i hænderne både inden og under turen – pedalerne skulle man dog selv træde i. De mange bjergtagende udsigter stjal dog lidt fokus fra lidt syre i benene.

 

Mere inspiration

Arctic Circle Trail….. på cykel!

Nicklas og Emil, alias Cykeldrengene, er netop vendt hjem fra Grønland, hvor de har cyklet Arctic Circle Trail som første forberedelse til deres store eventyr – 800 km på cykel over indlandsisen! Men hvordan kommer man overhovedet på den vanvittige ide at cykle over isen på Grønland? Vi har sat drengene stævne til en omgang kaffemik og snak om deres nye iskolde eventyr.

Danmarks Outdoor Festival sætter fokus på inklusion og tilgængelighed for personer med usynlige handicap

Personer med usynlige handicap, der tager på Danmarks Outdoor Festival, kan fra
den 2. – 4. september 2022 bære Solsikkesnoren, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at de kan have behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp.

Bjergtagende cykeltur i De Fynske Alper

I en blæst, der kunne slå de fleste omkuld og regn i urimelige mængder, tog vores redaktion på cykelrejse på smukke Fyn.

Styr på udstyr – 10 must-haves til skuldersæsonen

Står du også med dilemmaet vægt VS. valg af det rigtige udstyr. Her får du 10 bud som kan hjælpe med at få bedre oplevelser i skuldersæsonen.

Europas længste vandrerute er kommet på danske plader

Caminoen er kommet til Danmark. Der er syv forskellige godt fordelt rundt i Danmark, men hvordan opstod den første egentlig?

Naturen som terapi

Naturterapi er blevet voldsomt populært de seneste år, og Martin Høegmark er en af dem, der har succes med videregive dets glæder.

Interview: Anne og Anders

De har lavet TV sammen i 10 år, og kemien imellem dem kan mærkes helt hjem i stuerne. Kom ind under huden på TV-parret i vores interview med dem.

Få vitaminer til hovedet – Ud i kulturen

Søger du inspiration til at komme ud og nyde naturen med nogle spændende oplevelser i påsken, så kig med her!

At holde middag i det fri er faktisk ikke så svært

At holde middag i det fri er faktisk ikke så sværtDenne blog indeholder reklame fra Petramax, Adventure Food & Muurikka.Tekst: Thomas Kjær PedersenVi indtager mad morgen, middag og aften. De fleste af os bruger en del timer i køkkenet dagligt, og når vejret bliver...

Fremtiden kalder på bæredygtigt tøj

Denne blog indeholder reklame for SuperstainableFremtiden kalder på bæredygtigt tøj Tekst: Thomas Kjær Pedersen / Outdoor365Danskerne får mere og mere øjnene op for vores skønne natur, og selvom corona bærer en del af grunden til, at vi kom meget mere ud, så viser det...