Vidste du det? Outdoor forbedrer bogstaveligt talt dit liv

Tekst: Nordisk

Foto: Nordisk

En videnskabelig gennemgang af 133 studier har udførligt dokumenteret, hvordan det at være aktiv og sove udenfor ikke bare forbedrer din opfattelse af livskvalitet, det forbedrer bogstaveligt talt dit liv! Du vil leve længere. Lykkeligere. Med et bedre helbred, mere energi og flere historier at dele.

Undersøgelsen viser, at et aktivt udeliv ikke kun har fysiske fordele for den enkelte, det har også en mærkbar indvirkning på samfundet, uddannelse og endda kriminalitetsraten. Men den mest åbenlyse fordel er den mentale sundhed.

Så hop på outdoor-toget og ændr dit liv til det bedre.

Hos Nordisk I Silkeborg ønsker vi at inspirere alle til at få en smag af naturen, gøre den tilgængelig og overskuelig og lade duften af bålrøg sprede sig i vores hverdag. Outdoor er ikke kun for nogle få udvalgte bushcraftere, udholdenhedsatleter og bjergbestigere – det er for alle.

Det er derfor, Nordisk er engageret i udviklingen af outdoor. Vi elsker store eventyr, der udfordrer grænserne for menneskelig formåen. Lige så meget som vi elsker den afslappende lyd af skove, duften af bål og den hyggelige følelse af at krybe ned i en sovepose om natten.

Med bæredygtige kvalitetsprodukter, inspirerende billeder, historier og din hjælp ønsker vi at gøre det muligt for et meget bredere publikum at drage fordel af naturens gratis buffet af livsforbedrende fordele. Hjælp os med at inspirere flere mennesker med billeder fra strandture, havefester, yogatimer, picnics og campingferier via #ThisIsOutdoorToo

I håbet om at inkludere flere mennesker i den udendørs megatrend, er vi godt klar over det ekstra pres, vi lægger på naturen. Så det er absolut nødvendigt, at en sådan bevægelse ledsages af både viden om, hvordan man opfører sig i naturen og #LeaveNoFootprint og af udstyr, der har et helt nyt niveau af bæredygtighed, cirkularitet og bionedbrydelighed indbygget i sig.

Nordisk vil være frontløbere på alle disse områder i de kommende år.

https://outdoorsportsbenefits.eu/

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.