Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Vidste du det? Outdoor forbedrer bogstaveligt talt dit liv

Tekst: Nordisk

Foto: Nordisk

En videnskabelig gennemgang af 133 studier har udførligt dokumenteret, hvordan det at være aktiv og sove udenfor ikke bare forbedrer din opfattelse af livskvalitet, det forbedrer bogstaveligt talt dit liv! Du vil leve længere. Lykkeligere. Med et bedre helbred, mere energi og flere historier at dele.

Undersøgelsen viser, at et aktivt udeliv ikke kun har fysiske fordele for den enkelte, det har også en mærkbar indvirkning på samfundet, uddannelse og endda kriminalitetsraten. Men den mest åbenlyse fordel er den mentale sundhed.

Så hop på outdoor-toget og ændr dit liv til det bedre.

Hos Nordisk I Silkeborg ønsker vi at inspirere alle til at få en smag af naturen, gøre den tilgængelig og overskuelig og lade duften af bålrøg sprede sig i vores hverdag. Outdoor er ikke kun for nogle få udvalgte bushcraftere, udholdenhedsatleter og bjergbestigere – det er for alle.

Det er derfor, Nordisk er engageret i udviklingen af outdoor. Vi elsker store eventyr, der udfordrer grænserne for menneskelig formåen. Lige så meget som vi elsker den afslappende lyd af skove, duften af bål og den hyggelige følelse af at krybe ned i en sovepose om natten.

Med bæredygtige kvalitetsprodukter, inspirerende billeder, historier og din hjælp ønsker vi at gøre det muligt for et meget bredere publikum at drage fordel af naturens gratis buffet af livsforbedrende fordele. Hjælp os med at inspirere flere mennesker med billeder fra strandture, havefester, yogatimer, picnics og campingferier via #ThisIsOutdoorToo

I håbet om at inkludere flere mennesker i den udendørs megatrend, er vi godt klar over det ekstra pres, vi lægger på naturen. Så det er absolut nødvendigt, at en sådan bevægelse ledsages af både viden om, hvordan man opfører sig i naturen og #LeaveNoFootprint og af udstyr, der har et helt nyt niveau af bæredygtighed, cirkularitet og bionedbrydelighed indbygget i sig.

Nordisk vil være frontløbere på alle disse områder i de kommende år.

https://outdoorsportsbenefits.eu/

Mere inspiration

Sommeren kom bragende her i Norge

Eventyr med Autocamperen: Sommeren kom bragende heroppe i NorgeSikke en ændring i vejret! Varmen kom pludselig og slog både mig og Núna ud af kurs.Hej, jeg er Anja Robanke og jeg blogger her på siden hver 14. dag indtil jeg kommer til festivalen sidst i august.Lad os...

Gitte holtze – vandring er en gave

Gitte holtze – vandring er en gave

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!

KØB

Ly campingvogn 1050 kr

Kom og stil din campingvogn hos Ly Outdoor Camp.
Fælles for alle pladser er følelsen af at ligge i ly af skoven. Campen er omkranset af træer og ligger desuden kun en spytklat – nærmere bestemt et par hundrede meter – fra Remstrup Å, som er en del af Gudenåen.

Info:

  • Der kan parkeres én bil på hver plads.
  • Pladsen er din fra torsdag d. 29. august kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16
  • Prisen er inklusiv strøm
KØB

Ly X Nordisk Glamping 4 personer 3600 kr

Til naturelskere, der sætter pris på en glamourøs indpakning, tilbyder vi overnatning i “Ly x Nordisk Glamp Camp”. De flotte bomuldstelte fra Nordisk er forsynet med fast bund, privat terrasse med udendørs møblement, bålfad, køleskab, elkedel, service, senge, lyskæder, diverse møbler med mere. Glamping-området er placeret i campens sydøstlige hjørne med skoven som bagtæppe.

Info:

  • Glamping for 2 personer - indrettet med en dobbeltseng
  • For den luksuriøse campingoplevelse
  • Inklusive indretning med møbler etc.
  • Mulighed for opladning af mobiltelefoner
  • Glampingteltet er dit fra torsdag d. 29 kl. 10 til søndag d. 1. september kl. 16