Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Outdoor365 magasin efterår/vinter 2021

Smugkig i magasinet

Eventyret venter derude

Vores 2. udgave af Outdoor365 magasinet har netop set dagens lys, og derfor deler vi nedenfor nogle korte bidder af nogle af vores fabelagtige outdoor-historier, som formentlig kan gøre jer nysgerrige på, hvad vi har til jer i denne omgang. Magasinet kan købes hos alle Eventyrsports butikker og på deres webshop

Fra jordomrejse til aktiv og grøn ferie i sydkyst-Danmark

Corona-pandemien satte en stopper for en 400-dages drømmerejse for kæresteparret Max og Trine, men karma viste sig fra sin gode side, da de blev inviteret med til at afprøve vandreruter på Sydsjælland og Møn. De vidunderlige vandreruter på knap 150 kilometer overraskede parret meget, og højdepunkterne fra turen står i kø for at blive fortalt.

Land Rover drømmen

En Land Rover er bygget til at klare kuperet terræn. Deraf navnet. Og selvom det meste af Danmark er forholdsvis fladt, så findes der undtagelser – eksempelvis ved Møns Klint. Derfor inviterer Camp Møns Klint på et uforglemmeligt road-trip med en Land Rover, et telt på taget og sidst men ikke mindst; udstyr til bålmad. Samtidig har Møns Klint den smukkeste stjernehimmel i Danmark – på en klar nat kan omkring 5000 stjerner ses. Til sammenligning kan du se cirka 100 i København.

Vandreferie og fjeldkursus i Norge

Outdoor365 blev inviteret med på en tur til bjergområdet omkring Lifjell i Norge, der bød på udfordringer og store oplevelser både for garvede og nybegyndere i vandring. Den ubønhørlige natur pressede samtlige deltagere – alt fra højdeskræk til tung oppakning, som sådan en tur kræver. Men selvom naturen presser kroppen til det yderste, så har de alle fået en på opleveren – eksempelvis Kristine, der mærkede, at turen nærmest var som medicin for hendes stress.

Natur og unger er mit udgangspunkt

Naturen byder på uendelige mængder af spændende historier for børn, og det ønsker Mette Søndergaard fra UdeUnger at formidle til dem, fordi det giver dem en naturlig lyst til at passe på, nyde og opleve vores smukke natur. Samtidig er det næring til den mentale og fysiske sundhed, ligegyldig om du er voksen eller barn.

Når smerten forsvinder, møder du roen

De fleste danskere har aldrig tilbagelagt en maratondistance på asfalt. Endnu færre har formentlig gjort det i kuperet terræn, men for dem, der har gjort det, er det en helt unik oplevelse. Eksempelvis betyder tiden man gennemfører ikke så meget, men mere det at gennemføre de hårde strabadser, og derfor hjælper de ekstreme løbere gerne hinanden igennem smerterne. Som en ekstra, men vigtig bonus, kan de også nyde naturen samtidig

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!