Outdoor365 magasin efterår/vinter 2021

Smugkig i magasinet

Eventyret venter derude

Vores 2. udgave af Outdoor365 magasinet har netop set dagens lys, og derfor deler vi nedenfor nogle korte bidder af nogle af vores fabelagtige outdoor-historier, som formentlig kan gøre jer nysgerrige på, hvad vi har til jer i denne omgang. Magasinet kan købes hos alle Eventyrsports butikker og på deres webshop

Fra jordomrejse til aktiv og grøn ferie i sydkyst-Danmark

Corona-pandemien satte en stopper for en 400-dages drømmerejse for kæresteparret Max og Trine, men karma viste sig fra sin gode side, da de blev inviteret med til at afprøve vandreruter på Sydsjælland og Møn. De vidunderlige vandreruter på knap 150 kilometer overraskede parret meget, og højdepunkterne fra turen står i kø for at blive fortalt.

Land Rover drømmen

En Land Rover er bygget til at klare kuperet terræn. Deraf navnet. Og selvom det meste af Danmark er forholdsvis fladt, så findes der undtagelser – eksempelvis ved Møns Klint. Derfor inviterer Camp Møns Klint på et uforglemmeligt road-trip med en Land Rover, et telt på taget og sidst men ikke mindst; udstyr til bålmad. Samtidig har Møns Klint den smukkeste stjernehimmel i Danmark – på en klar nat kan omkring 5000 stjerner ses. Til sammenligning kan du se cirka 100 i København.

Vandreferie og fjeldkursus i Norge

Outdoor365 blev inviteret med på en tur til bjergområdet omkring Lifjell i Norge, der bød på udfordringer og store oplevelser både for garvede og nybegyndere i vandring. Den ubønhørlige natur pressede samtlige deltagere – alt fra højdeskræk til tung oppakning, som sådan en tur kræver. Men selvom naturen presser kroppen til det yderste, så har de alle fået en på opleveren – eksempelvis Kristine, der mærkede, at turen nærmest var som medicin for hendes stress.

Natur og unger er mit udgangspunkt

Naturen byder på uendelige mængder af spændende historier for børn, og det ønsker Mette Søndergaard fra UdeUnger at formidle til dem, fordi det giver dem en naturlig lyst til at passe på, nyde og opleve vores smukke natur. Samtidig er det næring til den mentale og fysiske sundhed, ligegyldig om du er voksen eller barn.

Når smerten forsvinder, møder du roen

De fleste danskere har aldrig tilbagelagt en maratondistance på asfalt. Endnu færre har formentlig gjort det i kuperet terræn, men for dem, der har gjort det, er det en helt unik oplevelse. Eksempelvis betyder tiden man gennemfører ikke så meget, men mere det at gennemføre de hårde strabadser, og derfor hjælper de ekstreme løbere gerne hinanden igennem smerterne. Som en ekstra, men vigtig bonus, kan de også nyde naturen samtidig

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.