Smugkig i 4. udgave af Outdoor365 magasinet

Få inspiration til dit udeliv

 

  • GUIDE: 10 ture i skoven
  • INSPIRATION: Lykken er at vinterbade
  • TEMA: Vanlife
  • INDBLIK: Danske øer

Vi er stolte af atter at invitere dig med ud på eventyr. I dette magasin zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjerneste afkroge af verden. I samarbejde med inspirerende ildsjæle, vores dygtige skribenter, vores partnere bag Danmarks Outdoor Festival og Outdoorklubben bestræber vi os på at sætte fokus på vores kærlighed til naturen og for alle facetter af udelivet. Vi drømmer om at vise, at outdoor er for alle – både for dig, der nyder at drikke din morgenkaffe under trækronerne og dig, der vandrer, cykler eller vinterbader. For dig, der jagter de ultimative ekspeditioner til toppen af verdens højeste bjerge og dig, der elsker den ekstreme ude-oplevelse.

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker, og på deres webshop.
Du har også mulighed for at købe en online version til kun 29 kr. Læs mere nedenfor. 

Køb online-version af Magasinet - KUN 29 kr.

Sådan gør du:

  • Overfør 29 kr. til MobilePay nr: 65 80 50
  • HUSK Indtast din email i kommentarfeltet, dette gør at vi kan sende link til online-version til dig.

 

Outdoor-powerkvinder

Vores hovedtema i dette magasin er danske powerkvinder, der har mod på at drømme stort og kaste sig over projekter i udelivets tegn. Vi har talt med den tidligere Alene i Vildmarken-deltager Mette Mortensen, der deler ud af sin kærlighed til naturen. Zenia Maltha har inspireret os i samtalerne om, hvordan hendes spor i livet som ung har ført til en altoverskyggende glæde for udelivet som voksen. Anna-Caroline Bonde Fosmark fortæller om at være cyklende kunstner, og hvordan naturen bliver en katalysator for at tænke ud af boksen og arbejde kreativt.

Jenter på Eventyr inspirerer os med deres fællesskabende udeaktiviteter for kvinder i hele Danmark og går den ekstra mil for at bringe repræsentationen af kvinder i outdoorbranchen til et politisk niveau. Og apropos politik! Vi har været på vandretur med Silkeborgs borgmester, Helle Gade, der har åbnet op om sin årelange kærlighed til udelivet og arbejdet for at Danmarks Outdoor Hovedstad i Silkeborg skal være for alle – også for udsatte og sårbare grupper af mennesker i vores samfund. Til Danmarks Outdoor Festival talte vi med
Cykelpigerne, Ida Poulsen og Julie Østergaard, der har sat kompasnålen mod syd for at cykle jorden rundt det næste år. Sidst men ikke mindst har vi været på vandretur i Mols Bjerge med Emma Østergaard fra Emma’s Everest, der i samarbejde med bjergbestigeren Jakob Urth arbejder målrettet for at blive yngste, danske kvinde på toppen af Mt. Everest næste år. 

Camperliv

Et andet spændende tema, der også er at finde i magasinet er Camperliv. Her kan du få gode råd til hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du køber en autocamper.

Du kan også læse om Ayo Hansen (også kendt som “Home is where I park”), der fortæller om livet i en camper, og hvordan hun kommer tættere på naturen gennem hendes vanlife.

Udover magasinets hovedfokus på powerkvinder og Camperliv vil vi også invitere dig med ud i naturoplevelser på flere danske øer – herunder den særlige barfodede vandretur over havet til Æbleø.

Vores letvægtsekspert, Kaare Meldgaard giver tips og tricks til vidunderlige vandringer i det danske efterår, og der er også et særskilt camper-tema og fortællinger om vinterbadning i vente.

Spring nu ind i teksten – og ud i eventyret. Vi håber, at I derude bliver draget og inspireret af de
eventyrsøgende kvinder og øvrige udelivshistorier i samme grad, som vi er blevet her på redaktionen.

Vi ses måske i skoven, ved vandet, på mtb-sporet eller et sted derude!

God fornøjelse

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker, og på deres webshop.
Du har også mulighed for at købe en online version til kun 29 kr. Læs mere nedenfor. 

Køb online version af Magasinet - KUN 29 kr.

Sådan gør du:

  • Overfør 29 kr. til MobilePay nr: 65 80 50
  • HUSK Indtast din email i kommentarfeltet, dette gør at vi kan sende link til online-version til dig.

 

Mere inspiration

Tre forslag til julegaver, der inviterer til ude-eventyr

Julen nærmer sig, og måske du mangler lidt inspiration til julegaver. Her får du forslag til produkter, der inviterer på flere ude-eventyr

Cykelpigerne – Styrt i sydamerikansk ørken og usikkerhed om fremtidig færden

Ida og Julie har nu kørt igennem to ørkner i Sydamerika. De har oplevet friheden og stilheden – men på den sidste del styrter Julie og får hjernerystelse, hvilket sætter deres eventyr på pause. Hvad gør man så? Læs om deres seneste oplevelser her i bloggen.

Kom tættere på naturen med vanlife

Når du scroller gennem #vanlife på instagram, ser du masser af billeder med smuk natur og hyggelige vans. Vanlife og natur går nemlig ofte hånd i hånd
Læs Ayo Hansens fortælling om vanlife.

Bål Almanak – opskrift til november suppe

En lækker november suppe med omtale af bogen Bål Almanak, der giver dig inspiration til mad over bål.

12 overvejelser før du køber camper

Du foretager dig en større investering, når du køber en campervan eller autocamper. Her får du 12 spørgsmål, der hjælper dig med at blive klar til mødet med forhandleren, så I i fællesskab kan finde den helt rigtige camper til dig.

Digitale Outdoor-nomader på hjul

Vanlife har oplevet en kæmpe vækst i popularitet i de seneste år, og det er der god grund til. Det er den ultimative følelse af frihed og det primitive liv, der snævrer hjerneaktiviten ind og folder eventyret ud.

Kan du holde varmen?

Den nye Odin Lifa Pro Belay Jacket er designet til at imødekomme behovene hos eftersøgnings- og redningsarbejder, der ofte arbejder under ekstreme udendørs forhold

Cykelpigerne – Betaget af sydamerikansk charme fra start

Cykelpigerne har nu været på tur i lidt over 5 uger – og de har det fedt! Læs om deres seneste oplevelser i Peru og Bolivia.

Emma’s Everest – del 6: Kvinde på bjerget, tisseflaske og øjebliksbilleder

Er du nysgerrig på, om dét at være kvinde i bjergene skiller sig ud? Hvilke rejseoplevelser og erfaring giver det? Og er der overhovedet forskel på at være kvinde eller mand på et bjerg?

Dun eller fiber?  – Sådan vælger du den rigtige isolering

Er du en af dem, der ikke ved om du skal vælge dun eller fiber i din jakke, sovepose og andet udendørsudstyr? Så læs med her, hvor du vil klogere på fordele og ulemper, så du kan vælge det der passer til dig.