Smugkig i 4. udgave af Outdoor365 magasinet

Få inspiration til dit udeliv

 

  • GUIDE: 10 ture i skoven
  • INSPIRATION: Lykken er at vinterbade
  • TEMA: Vanlife
  • INDBLIK: Danske øer

Vi er stolte af atter at invitere dig med ud på eventyr. I dette magasin zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjerneste afkroge af verden. I samarbejde med inspirerende ildsjæle, vores dygtige skribenter, vores partnere bag Danmarks Outdoor Festival og Outdoorklubben bestræber vi os på at sætte fokus på vores kærlighed til naturen og for alle facetter af udelivet. Vi drømmer om at vise, at outdoor er for alle – både for dig, der nyder at drikke din morgenkaffe under trækronerne og dig, der vandrer, cykler eller vinterbader. For dig, der jagter de ultimative ekspeditioner til toppen af verdens højeste bjerge og dig, der elsker den ekstreme ude-oplevelse.

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker, og på deres webshop.
Du har også mulighed for at købe en online version til kun 29 kr. Læs mere nedenfor. 

Køb online-version af Magasinet - KUN 29 kr.

Sådan gør du:

  • Overfør 29 kr. til MobilePay nr: 65 80 50
  • HUSK Indtast din email i kommentarfeltet, dette gør at vi kan sende link til online-version til dig.

 

Outdoor-powerkvinder

Vores hovedtema i dette magasin er danske powerkvinder, der har mod på at drømme stort og kaste sig over projekter i udelivets tegn. Vi har talt med den tidligere Alene i Vildmarken-deltager Mette Mortensen, der deler ud af sin kærlighed til naturen. Zenia Maltha har inspireret os i samtalerne om, hvordan hendes spor i livet som ung har ført til en altoverskyggende glæde for udelivet som voksen. Anna-Caroline Bonde Fosmark fortæller om at være cyklende kunstner, og hvordan naturen bliver en katalysator for at tænke ud af boksen og arbejde kreativt.

Jenter på Eventyr inspirerer os med deres fællesskabende udeaktiviteter for kvinder i hele Danmark og går den ekstra mil for at bringe repræsentationen af kvinder i outdoorbranchen til et politisk niveau. Og apropos politik! Vi har været på vandretur med Silkeborgs borgmester, Helle Gade, der har åbnet op om sin årelange kærlighed til udelivet og arbejdet for at Danmarks Outdoor Hovedstad i Silkeborg skal være for alle – også for udsatte og sårbare grupper af mennesker i vores samfund. Til Danmarks Outdoor Festival talte vi med
Cykelpigerne, Ida Poulsen og Julie Østergaard, der har sat kompasnålen mod syd for at cykle jorden rundt det næste år. Sidst men ikke mindst har vi været på vandretur i Mols Bjerge med Emma Østergaard fra Emma’s Everest, der i samarbejde med bjergbestigeren Jakob Urth arbejder målrettet for at blive yngste, danske kvinde på toppen af Mt. Everest næste år. 

Camperliv

Et andet spændende tema, der også er at finde i magasinet er Camperliv. Her kan du få gode råd til hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du køber en autocamper.

Du kan også læse om Ayo Hansen (også kendt som “Home is where I park”), der fortæller om livet i en camper, og hvordan hun kommer tættere på naturen gennem hendes vanlife.

Udover magasinets hovedfokus på powerkvinder og Camperliv vil vi også invitere dig med ud i naturoplevelser på flere danske øer – herunder den særlige barfodede vandretur over havet til Æbleø.

Vores letvægtsekspert, Kaare Meldgaard giver tips og tricks til vidunderlige vandringer i det danske efterår, og der er også et særskilt camper-tema og fortællinger om vinterbadning i vente.

Spring nu ind i teksten – og ud i eventyret. Vi håber, at I derude bliver draget og inspireret af de
eventyrsøgende kvinder og øvrige udelivshistorier i samme grad, som vi er blevet her på redaktionen.

Vi ses måske i skoven, ved vandet, på mtb-sporet eller et sted derude!

God fornøjelse

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker, og på deres webshop.
Du har også mulighed for at købe en online version til kun 29 kr. Læs mere nedenfor. 

Køb online version af Magasinet - KUN 29 kr.

Sådan gør du:

  • Overfør 29 kr. til MobilePay nr: 65 80 50
  • HUSK Indtast din email i kommentarfeltet, dette gør at vi kan sende link til online-version til dig.

 

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.