Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Smugkig i 4. udgave af Outdoor365 magasinet

Få inspiration til dit udeliv

 

  • GUIDE: 10 ture i skoven
  • INSPIRATION: Lykken er at vinterbade
  • TEMA: Vanlife
  • INDBLIK: Danske øer

Vi er stolte af atter at invitere dig med ud på eventyr. I dette magasin zoomer vi ind på outdoor-fortællinger rundt i Danmark og i de fjerneste afkroge af verden. I samarbejde med inspirerende ildsjæle, vores dygtige skribenter, vores partnere bag Danmarks Outdoor Festival og Outdoorklubben bestræber vi os på at sætte fokus på vores kærlighed til naturen og for alle facetter af udelivet. Vi drømmer om at vise, at outdoor er for alle – både for dig, der nyder at drikke din morgenkaffe under trækronerne og dig, der vandrer, cykler eller vinterbader. For dig, der jagter de ultimative ekspeditioner til toppen af verdens højeste bjerge og dig, der elsker den ekstreme ude-oplevelse.

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker, og på deres webshop.
Du har også mulighed for at købe en online version til kun 29 kr. Læs mere nedenfor. 

Køb online-version af Magasinet - KUN 29 kr.

Sådan gør du:

  • Overfør 29 kr. til MobilePay nr: 65 80 50
  • HUSK Indtast din email i kommentarfeltet, dette gør at vi kan sende link til online-version til dig.

 

Outdoor-powerkvinder

Vores hovedtema i dette magasin er danske powerkvinder, der har mod på at drømme stort og kaste sig over projekter i udelivets tegn. Vi har talt med den tidligere Alene i Vildmarken-deltager Mette Mortensen, der deler ud af sin kærlighed til naturen. Zenia Maltha har inspireret os i samtalerne om, hvordan hendes spor i livet som ung har ført til en altoverskyggende glæde for udelivet som voksen. Anna-Caroline Bonde Fosmark fortæller om at være cyklende kunstner, og hvordan naturen bliver en katalysator for at tænke ud af boksen og arbejde kreativt.

Jenter på Eventyr inspirerer os med deres fællesskabende udeaktiviteter for kvinder i hele Danmark og går den ekstra mil for at bringe repræsentationen af kvinder i outdoorbranchen til et politisk niveau. Og apropos politik! Vi har været på vandretur med Silkeborgs borgmester, Helle Gade, der har åbnet op om sin årelange kærlighed til udelivet og arbejdet for at Danmarks Outdoor Hovedstad i Silkeborg skal være for alle – også for udsatte og sårbare grupper af mennesker i vores samfund. Til Danmarks Outdoor Festival talte vi med
Cykelpigerne, Ida Poulsen og Julie Østergaard, der har sat kompasnålen mod syd for at cykle jorden rundt det næste år. Sidst men ikke mindst har vi været på vandretur i Mols Bjerge med Emma Østergaard fra Emma’s Everest, der i samarbejde med bjergbestigeren Jakob Urth arbejder målrettet for at blive yngste, danske kvinde på toppen af Mt. Everest næste år. 

Camperliv

Et andet spændende tema, der også er at finde i magasinet er Camperliv. Her kan du få gode råd til hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du køber en autocamper.

Du kan også læse om Ayo Hansen (også kendt som “Home is where I park”), der fortæller om livet i en camper, og hvordan hun kommer tættere på naturen gennem hendes vanlife.

Udover magasinets hovedfokus på powerkvinder og Camperliv vil vi også invitere dig med ud i naturoplevelser på flere danske øer – herunder den særlige barfodede vandretur over havet til Æbleø.

Vores letvægtsekspert, Kaare Meldgaard giver tips og tricks til vidunderlige vandringer i det danske efterår, og der er også et særskilt camper-tema og fortællinger om vinterbadning i vente.

Spring nu ind i teksten – og ud i eventyret. Vi håber, at I derude bliver draget og inspireret af de
eventyrsøgende kvinder og øvrige udelivshistorier i samme grad, som vi er blevet her på redaktionen.

Vi ses måske i skoven, ved vandet, på mtb-sporet eller et sted derude!

God fornøjelse

Magasinet kan købes i alle Eventyrsports butikker, og på deres webshop.
Du har også mulighed for at købe en online version til kun 29 kr. Læs mere nedenfor. 

Køb online version af Magasinet - KUN 29 kr.

Sådan gør du:

  • Overfør 29 kr. til MobilePay nr: 65 80 50
  • HUSK Indtast din email i kommentarfeltet, dette gør at vi kan sende link til online-version til dig.

 

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!