Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Stærke, stabile og ultralette vandrestøvler

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Trekking. Vandring. Eller måske bare en hyggelig gåtur i skoven?
Efteråret byder ofte på de skønneste oplevelser i naturen, og selvom vejret bliver mere koldt og vådt, kan man sagtens udforske nye vandreruter, når bare støvlerne eller skoene er vandtætte. 

En spændende nyhed i Helly Hansens Outdoor kollektion er Cascade HT – sæsonens ultralette vandrestøvler/sko, der både er vandtætte, vindtætte og åndbare.

Uanset om turen går til de tøffe norske fjelde eller en af de mange smukke danske vandreruter, er de nye Cascade HT en oplagt mulighed hvis vandrestøvlerne skal fornyes.

Cascade HT er designet som en ultra let, men stadig stabil og velpolstret vandrestøvle.

Med en vægt på kun 440 gram, er støvlen perfekt til letvægtsvandrer og andre som prioriterer udstyr der ikke tynger unødigt. HELLY TECH® membranen giver en fuldstændig vandtæt men stadig åndbar støvle.

For ekstra beskyttelse er HH® Pro Guard integreret i tå- og hælkappen. Komforten i Cascade HT er der også tænkt på – inderstålen giver optimal støtte og dæmpning og ydersålen er udstyret med et multi-directional trækkraftsystem, der sikrer stabiltet, grib og god trækkraft på selv det mest udfordrende terræn.

Cascade HT fås både som high cut (støvle) og som low cut (sko) samt i modeller tilpasset mænd og kvinder.

Cascade HT Mid – vejl. pris 1300 kr., Cascade HT Low – vejl. pris 1200 kr.

Hele FW21 kollektionen kan ses på www.hellyhansen.com

Om Helly Hansen

Historien om Helly Hansen går helt tilbage til 1877, hvor kaptajn Helly Hansen udviklede den første vandtætte beklædning til søens folk. Det blev fundamentet for det norske brand, som siden har udviklet tøj og gear i professionel kvalitet, der hver dag beskytter tusinder og hjælper dem med at forfølge drømmen om store naturoplevelser.

Baseret på indsigt og input fra professionelle som bor og arbejder i verdens mest krævende miljøer, har Helly Hansen udviklet en lang række innovative produkter. Ud over det første vandtætte tekstil inkluderer det også de første fleecejakker, det første tekniske baselayer, baseret på Lifa® Stay Dry Technology, frem til det prisvindende og patenterede temperaturregulerende H2Flow™-system.

Den seneste banebrydende innovation er LIFA INFINITY PRO™et nyt bæredygtigt materiale med optimale vandafvisende og åndbare egenskaber, samtidig med at det er udviklet helt uden brug af kemikalier og derfor er langt mere miljøvenligt.

Helly Hansen er ledende inden for teknisk beklædning til sejl- og skisport. Over 55.000 professionelle bruger ski uniformer fra Helly Hansen, og brandet er sponsorere af både det Svenske, Finske og Canadiske Alpine Landshold.

Helly Hansens jakker, baselayer, fodtøj og andet outdoor udstyr sælges i flere end 40 lande og nyder tillid fra såvel professionelle som friluftsentutiaster over hele verden. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens seneste kollektioner, kan du besøge  www.hellyhansen.com.

 

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.