Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Stærke, stabile og ultralette vandrestøvler

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Trekking. Vandring. Eller måske bare en hyggelig gåtur i skoven?
Efteråret byder ofte på de skønneste oplevelser i naturen, og selvom vejret bliver mere koldt og vådt, kan man sagtens udforske nye vandreruter, når bare støvlerne eller skoene er vandtætte. 

En spændende nyhed i Helly Hansens Outdoor kollektion er Cascade HT – sæsonens ultralette vandrestøvler/sko, der både er vandtætte, vindtætte og åndbare.

Uanset om turen går til de tøffe norske fjelde eller en af de mange smukke danske vandreruter, er de nye Cascade HT en oplagt mulighed hvis vandrestøvlerne skal fornyes.

Cascade HT er designet som en ultra let, men stadig stabil og velpolstret vandrestøvle.

Med en vægt på kun 440 gram, er støvlen perfekt til letvægtsvandrer og andre som prioriterer udstyr der ikke tynger unødigt. HELLY TECH® membranen giver en fuldstændig vandtæt men stadig åndbar støvle.

For ekstra beskyttelse er HH® Pro Guard integreret i tå- og hælkappen. Komforten i Cascade HT er der også tænkt på – inderstålen giver optimal støtte og dæmpning og ydersålen er udstyret med et multi-directional trækkraftsystem, der sikrer stabiltet, grib og god trækkraft på selv det mest udfordrende terræn.

Cascade HT fås både som high cut (støvle) og som low cut (sko) samt i modeller tilpasset mænd og kvinder.

Cascade HT Mid – vejl. pris 1300 kr., Cascade HT Low – vejl. pris 1200 kr.

Hele FW21 kollektionen kan ses på www.hellyhansen.com

Om Helly Hansen

Historien om Helly Hansen går helt tilbage til 1877, hvor kaptajn Helly Hansen udviklede den første vandtætte beklædning til søens folk. Det blev fundamentet for det norske brand, som siden har udviklet tøj og gear i professionel kvalitet, der hver dag beskytter tusinder og hjælper dem med at forfølge drømmen om store naturoplevelser.

Baseret på indsigt og input fra professionelle som bor og arbejder i verdens mest krævende miljøer, har Helly Hansen udviklet en lang række innovative produkter. Ud over det første vandtætte tekstil inkluderer det også de første fleecejakker, det første tekniske baselayer, baseret på Lifa® Stay Dry Technology, frem til det prisvindende og patenterede temperaturregulerende H2Flow™-system.

Den seneste banebrydende innovation er LIFA INFINITY PRO™et nyt bæredygtigt materiale med optimale vandafvisende og åndbare egenskaber, samtidig med at det er udviklet helt uden brug af kemikalier og derfor er langt mere miljøvenligt.

Helly Hansen er ledende inden for teknisk beklædning til sejl- og skisport. Over 55.000 professionelle bruger ski uniformer fra Helly Hansen, og brandet er sponsorere af både det Svenske, Finske og Canadiske Alpine Landshold.

Helly Hansens jakker, baselayer, fodtøj og andet outdoor udstyr sælges i flere end 40 lande og nyder tillid fra såvel professionelle som friluftsentutiaster over hele verden. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens seneste kollektioner, kan du besøge  www.hellyhansen.com.

 

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!