Denne blog indeholder reklame fra Stanley og Jetboil 

Varm kakao varmer godt i maven
– også ude i naturen

Tekst: Thomas Kjær Pedersen
Foto: Jetboil og Stanley

I de koldeste vintermåneder har vi mennesker det med at skrue godt op for varmen og holde os indendørs med tæpper, brændeovn og dansk hygge. Men hvorfor ikke holde dig varm i naturen med en kop varm kakao – med det rigtige og bedste udstyr fra Jetboil og Stanley er du sikret en formidabel tur i det kolde fri. 

Inviter dine nærmeste med en tur ud i skoven eller tag dem med til dit favoritspot i det fri. Hvis de ikke er til at overtale fra første fløjt, så lok dem med varm kakao og en oplevelse, de ikke lige foreløbig glemmer. Hvis det heller ikke går, så smid din trumf; flødeskum på toppen.

Selvom det er forholdsvis snorlige at forberede kakao og flødeskum i naturen, så bliver det hele bare en lettere og bedre oplevelser med de rette hjælpemidler. Jetboil og Stanley gør din tur til den letteste leg med produkter af høj kvalitet.

Jetboil sikrer dig turens vigtigste element

Jetboil Flash 2.0 overlader ikke noget til tilfældighederne med den ekstremt effektive brænder, der sikrer dig, at du får kakaoen, som du vil have den. På rekordtid.

Kogetiden for en halv liter vand er 100 sekunder, så hvis i pludselig løber tør for kakao, kan der hurtigt bakses en ny omgang sammen igen.

Samtidig vejer brænderen ikke mere end 372g, så det kræver heller ikke, at du slæber hele dit køkken med for at komme ud og have en hyggelig dag i naturen.

Når Jetboilen har udtjent sin værnepligt som kakao-kok, står i med en masse kakao, der fortjener at fylde jeres maver og sprede lidt smil. Den bedste måde at opnå det på, er selvfølgelig at drikke kakaoen, men Jetboilens gryde er nok ikke det mest optimale valg at drikke direkte fra. Det findes der heldigvis også en løsning på.

Stanley holder kakaoen varm

Jeres bedste ven i disse situationer er en af Stanleys mange termokander, der sikrer jer, at kakaoen holder på varmen, hvis i vælger at opholde jer lidt længere tid i kulden. En mulighed kunne være en af Stanleys større modeller i form af deres Growler, som kan rumme 1,9 liter væske. Termokanden holder kakaoen varm i op til 18 timer, så der behøves heller ikke være noget frygt for, at I kommer til at drikke kold kakao, og der er samtidig varm kakao morgenen efter, hvis i vælger at overnatte.

Selvom Stanley er perfekt til at holde kakaoen varm, så virker deres produkter også i den modsatte ende af temperatur-skalaen. Så hvis i ønsker at have øl eller andre væsker med, så skal Stanley nok opfylde jeres ønsker.
I 1913 opdagede William Stanley Jr. nemlig, hvordan vakuum var en ekstremt effektiv måde at holde på temperaturen. Uanset om det skulle være varmt eller koldt.

Så med mere end 100 år på bagen har Stanleys ikoniske kopper og kander været med til at gøre jeres outdoor-eventyr til en altid behagelig oplevelse.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.