Denne blog indeholder reklame fra Stanley og Jetboil
Varm kakao varmer godt i maven
– også ude i naturen
Tekst: Thomas Kjær Pedersen
Foto: Jetboil og Stanley
I de koldeste vintermåneder har vi mennesker det med at skrue godt op for varmen og holde os indendørs med tæpper, brændeovn og dansk hygge. Men hvorfor ikke holde dig varm i naturen med en kop varm kakao – med det rigtige og bedste udstyr fra Jetboil og Stanley er du sikret en formidabel tur i det kolde fri.
Inviter dine nærmeste med en tur ud i skoven eller tag dem med til dit favoritspot i det fri. Hvis de ikke er til at overtale fra første fløjt, så lok dem med varm kakao og en oplevelse, de ikke lige foreløbig glemmer. Hvis det heller ikke går, så smid din trumf; flødeskum på toppen.
Selvom det er forholdsvis snorlige at forberede kakao og flødeskum i naturen, så bliver det hele bare en lettere og bedre oplevelser med de rette hjælpemidler. Jetboil og Stanley gør din tur til den letteste leg med produkter af høj kvalitet.
Jetboil sikrer dig turens vigtigste element
Jetboil Flash 2.0 overlader ikke noget til tilfældighederne med den ekstremt effektive brænder, der sikrer dig, at du får kakaoen, som du vil have den. På rekordtid.
Kogetiden for en halv liter vand er 100 sekunder, så hvis i pludselig løber tør for kakao, kan der hurtigt bakses en ny omgang sammen igen.
Samtidig vejer brænderen ikke mere end 372g, så det kræver heller ikke, at du slæber hele dit køkken med for at komme ud og have en hyggelig dag i naturen.
Når Jetboilen har udtjent sin værnepligt som kakao-kok, står i med en masse kakao, der fortjener at fylde jeres maver og sprede lidt smil. Den bedste måde at opnå det på, er selvfølgelig at drikke kakaoen, men Jetboilens gryde er nok ikke det mest optimale valg at drikke direkte fra. Det findes der heldigvis også en løsning på.
Stanley holder kakaoen varm
Jeres bedste ven i disse situationer er en af Stanleys mange termokander, der sikrer jer, at kakaoen holder på varmen, hvis i vælger at opholde jer lidt længere tid i kulden. En mulighed kunne være en af Stanleys større modeller i form af deres Growler, som kan rumme 1,9 liter væske. Termokanden holder kakaoen varm i op til 18 timer, så der behøves heller ikke være noget frygt for, at I kommer til at drikke kold kakao, og der er samtidig varm kakao morgenen efter, hvis i vælger at overnatte.
Selvom Stanley er perfekt til at holde kakaoen varm, så virker deres produkter også i den modsatte ende af temperatur-skalaen. Så hvis i ønsker at have øl eller andre væsker med, så skal Stanley nok opfylde jeres ønsker.
I 1913 opdagede William Stanley Jr. nemlig, hvordan vakuum var en ekstremt effektiv måde at holde på temperaturen. Uanset om det skulle være varmt eller koldt.
Så med mere end 100 år på bagen har Stanleys ikoniske kopper og kander været med til at gøre jeres outdoor-eventyr til en altid behagelig oplevelse.