Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Varm nyhed til pisterne

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Norske Helly Hansen lancerer i denne sæson den prisbelønnede Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og kvindernes St. Moritz Infinity Jacket, begge udviklet i samarbejde med det norske alpine landshold.

På baggrund af feedback fra landsholdet, er begge jakker designet til at levere optimal ydeevne – de kombinerer kvalitetsdesign og innovative teknologier med tidløs, luksuriøs æstetik. Jakkerne har en LIFA INFINITY membran, Helly Hansens bæredygtige vandtætte/ åndbare teknologi, der opnås uden brug af kemikalier. Kombineret med mindst 50% genanvendt indhold og en PFC-fri DWR-behandling leverer begge jakker ekstrem vandtæthed og åndbarhed.

Jakkerne har også Helly Hansens revolutionerende H2Flow-teknologi™ – et temperaturreguleringssystem, der gør det muligt for skiløbere nemt at tilpasse sig skiftende vejrforhold og svingende aktivitetsniveauer. Kombineret med Primaloft® og dunisolering giver teknologien dig mulighed for at kontrollere din kropstemperatur efter behov – dvs. holde dig varm ved at cirkulere varm luft og give dig mulighed for at køle ned ved hjælp af ventilationslynlåse.

Andre funktioner integreret i Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket inkluderer en høj krave og 2-vejs lynlåse samt den smarte Life Pocket+ ™ – en lomme der beskytter telefonens batteri så det ikke aflades i kulden. Sikkerheden er der også tænkt på i form af integreret RECCO-reflektor®.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket har modtaget Red Dot Award; en international pris der gives for fremragende og præstationsdrevet design, høj kvalitet og brug af innovative teknologier.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket er tilgængelige online og i butikken fra efteråret 2022 og har en vejl. pris på 5.500 DKK.

Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende HOD-udstyr, kan du besøge

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.