Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Varm nyhed til pisterne

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Norske Helly Hansen lancerer i denne sæson den prisbelønnede Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og kvindernes St. Moritz Infinity Jacket, begge udviklet i samarbejde med det norske alpine landshold.

På baggrund af feedback fra landsholdet, er begge jakker designet til at levere optimal ydeevne – de kombinerer kvalitetsdesign og innovative teknologier med tidløs, luksuriøs æstetik. Jakkerne har en LIFA INFINITY membran, Helly Hansens bæredygtige vandtætte/ åndbare teknologi, der opnås uden brug af kemikalier. Kombineret med mindst 50% genanvendt indhold og en PFC-fri DWR-behandling leverer begge jakker ekstrem vandtæthed og åndbarhed.

Jakkerne har også Helly Hansens revolutionerende H2Flow-teknologi™ – et temperaturreguleringssystem, der gør det muligt for skiløbere nemt at tilpasse sig skiftende vejrforhold og svingende aktivitetsniveauer. Kombineret med Primaloft® og dunisolering giver teknologien dig mulighed for at kontrollere din kropstemperatur efter behov – dvs. holde dig varm ved at cirkulere varm luft og give dig mulighed for at køle ned ved hjælp af ventilationslynlåse.

Andre funktioner integreret i Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket inkluderer en høj krave og 2-vejs lynlåse samt den smarte Life Pocket+ ™ – en lomme der beskytter telefonens batteri så det ikke aflades i kulden. Sikkerheden er der også tænkt på i form af integreret RECCO-reflektor®.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket har modtaget Red Dot Award; en international pris der gives for fremragende og præstationsdrevet design, høj kvalitet og brug af innovative teknologier.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket er tilgængelige online og i butikken fra efteråret 2022 og har en vejl. pris på 5.500 DKK.

Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende HOD-udstyr, kan du besøge

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!