Denne blog indeholder reklame fra Helly Hansen

Varm nyhed til pisterne

Tekst: Britta Lindstrøm Trabolt / Connect communication
Foto: Helly Hansen

Norske Helly Hansen lancerer i denne sæson den prisbelønnede Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og kvindernes St. Moritz Infinity Jacket, begge udviklet i samarbejde med det norske alpine landshold.

På baggrund af feedback fra landsholdet, er begge jakker designet til at levere optimal ydeevne – de kombinerer kvalitetsdesign og innovative teknologier med tidløs, luksuriøs æstetik. Jakkerne har en LIFA INFINITY membran, Helly Hansens bæredygtige vandtætte/ åndbare teknologi, der opnås uden brug af kemikalier. Kombineret med mindst 50% genanvendt indhold og en PFC-fri DWR-behandling leverer begge jakker ekstrem vandtæthed og åndbarhed.

Jakkerne har også Helly Hansens revolutionerende H2Flow-teknologi™ – et temperaturreguleringssystem, der gør det muligt for skiløbere nemt at tilpasse sig skiftende vejrforhold og svingende aktivitetsniveauer. Kombineret med Primaloft® og dunisolering giver teknologien dig mulighed for at kontrollere din kropstemperatur efter behov – dvs. holde dig varm ved at cirkulere varm luft og give dig mulighed for at køle ned ved hjælp af ventilationslynlåse.

Andre funktioner integreret i Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket inkluderer en høj krave og 2-vejs lynlåse samt den smarte Life Pocket+ ™ – en lomme der beskytter telefonens batteri så det ikke aflades i kulden. Sikkerheden er der også tænkt på i form af integreret RECCO-reflektor®.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket har modtaget Red Dot Award; en international pris der gives for fremragende og præstationsdrevet design, høj kvalitet og brug af innovative teknologier.

Kitzbühel Infinity Stretch Jacket og St. Moritz Infinity Jacket er tilgængelige online og i butikken fra efteråret 2022 og har en vejl. pris på 5.500 DKK.

Hvis du vil vide mere om Helly Hansens teknologier eller eksisterende HOD-udstyr, kan du besøge

Mere inspiration

Æbleø

Hiver man Danmarkskortet frem og zoomer ind på Nordfyn, titter en lille, spektakulær ø frem. Det er den ubeboede ø Æbleø – et naturreservat på toppen af Fyn.

Ud i naturen med Tordenskjold

Er du én af de mange danskere, der har fået øjnene op for den danske natur? Der ligger masser af skønne oplevelser og venter – og tager du hele familien med, så vil det være oplagt at finde et af de mange bålsteder, der ligger klar til brug derude. I kan hygge med snobrød, lave kaffe eller pandekager over bål, eller bare nyde varmen.
Sådan tænder du op med respekt for naturen.

Nybegyndere som digitale nomader

Cyklerne er monteret på campervanen, Fiat, Hymer Free600. Udstyr til ski, vandring og cykling er pakket ud af syv fyldte plastikkasser. Foto-, video og computere lagt i aflåst sikkerhedsboks. Køleskabet fyldt op med råvarer. Isfuglen er klar til det først lange eventyr ned gennem Europa.

Et skimekka åbner sig i Østrig

Bad Gastein, Saalbach/Hinterglemm eller Kaprun/Kitzsteinhorn? Øvet eller nybegynder? Mulighederne er mange, når du bevæger dig mod skiområderne i det østrigske alpeland. Om du er til kør-selv, campervan eller flyrejse, er der skønne ski-områder. Research er kodeordet og Google en god ven.

Frivillighed ved Danmarks Outdoor Festival

Vil du være frivillig ved Danmarks Outdoor Festival?
Læge og forfatter, Bente Klarlund, der er kendt for bogen: “Yngre med årene”, skriver at personer, der yder en frivillig indsats, er mere tilfredse med livet, føler sig lykkeligere og har større selvtillid end personer, der ikke yder en frivillig indsats.
Hos Danmarks Outdoor Festival fortæller de frivillige, at de er med for fællesskabet, for at gøre noget “andet” end det, de plejer og for at være en del af oplevelsen.

Cykelpigerne – Imødekommende Argentina 

Argentina, dig kan vi lide!! Sommer og sol, flade veje, kulturmøde med alt det indebærer, møder med hjælpsomme og imødekommende sjæle samt ikke mindst at engelsk begynder at være et sprog, folk kan snakke bare en smule af (Hvilket vores ikke-eksisterende spanskevner er lykkelige over).

Uret tikker, Mount Everest venter

Én tankestrøm. Mange magiske oplevelser. Utallige følelser. Dét er, hvad jeg tager dig med igennem i denne fortælling.

På toppen af Mt. Everest – et livsværk og en økonomisk hovedpine på én og samme tid

Emmas drøm er at nå toppen af Mt. Everest i foråret 2023. Men hvordan finansierer man et så omfattende og kosteligt projekt her i slutspurtsfasen, hvor det hele spidser til?

Tre forslag til julegaver, der inviterer til ude-eventyr

Julen nærmer sig, og måske du mangler lidt inspiration til julegaver. Her får du forslag til produkter, der inviterer på flere ude-eventyr

Cykelpigerne – Styrt i sydamerikansk ørken og usikkerhed om fremtidig færden

Ida og Julie har nu kørt igennem to ørkner i Sydamerika. De har oplevet friheden og stilheden – men på den sidste del styrter Julie og får hjernerystelse, hvilket sætter deres eventyr på pause. Hvad gør man så? Læs om deres seneste oplevelser her i bloggen.