Denne blog indeholder reklame fra Haglöfs

Varme i al slags vejr

Hvis et alsidigt stykke tøj virkelig skal være brugbart, skal det præstere lige så godt som mere specialiseret tøj, men skal kunne bruges i flere situationer. Med sit rene design og dets kompromisløse konstruktion er Haglöfs MICRO NORDIC DOWN HOOD enestående alsidig.

Planlægger du en flerdages ekspedition med krævende stigninger i løbet af dagen, en nat i snebivuak og uforudsigeligt vejr? Eller skal du bare en tur ud med hunden en kold morgen i januar? Uanset hvad, så er MICRO NORDIC DOWN HOOD perfekt til hvilken som helst situation.

De avancerede, tekniske detaljer

Designet er udpræget minimalistisk for at maksimere varme-til-vægt-forholdet. Men det tekniske design er virkelig avanceret: en kombination af H DOWN og syntetisk isolering sikrer, at du altid er varm de rigtige steder. Den ventilerer damp og sved og er meget modstandsdygtig over for fugt udefra.

“Denne jakke kombinerer et moderne urbant look med imponerende funktion og varmeydelse, der ikke påvirkes af dårligt vejr, fortæller Paul Cosgrove, global produktdirektør, Haglöfs.

H DOWN – Varm, beskyttet, tør og holdbar

Ægte dun er den ultimative letvægtsisolering, og det oplagte valg til arktiske ekspeditioner. Men fugt har altid været en komplicerende faktor. Ubehandlet dun er følsomt over for vand og sved – dunet mister hurtigt sine isolerende egenskaber, og det klumper sig sammen og bliver tungt. Men den vandafvisende H DOWN-teknologi ændrer alt.

Mens ubehandlet dun bliver gennemblødt på kun 20 minutter, kan H DOWN Gold modstå over 83 timer konstant udsættelse for vand. Det betyder øget pålidelighed, bedre alsidighed og mindre risiko for køling.

“H DOWN løser et af de store problemer på arktiske ekspeditioner. Vi kombinerer dunets overlegne isolerende egenskaber med forlænget holdbarhed og forlænget ydeevne,” fortæller Paul Cosgrove, global produktdirektør, Haglöfs.

Mere inspiration

Bikepacking Stories – 8 gode råd til dit cykeleventyr

Bikepacking Stories, 8 gode råd til dit cykeleventyr, cykeltur, cykling, eventyr på cykel

Chok for kroppen giver ro i sindet

Chok for kroppen giver ro i sindet, Vinterbadning, det kolde gys, ny til vinterbadning, nybegynder, fordele ved vinterbadning

1o tips til en efterårsferie i naturen

Efterårsferien. Idéer til efterårsferie spændende idéer til gode naturoplevelser i Danmark. Sanketure.

Nyd naturen langsomt og genvind balancen

Nyd naturen langsomt og genvind balancen!
Langsomme, sanselige oplevelser i et naturligt miljø, giver din hjerne et velfortjent hvil

Pak bilen til dit næste udendørs eventyr

Bilernes Hus giver dig her gode råd til, hvordan du pakker bilen med det rette udstyr til dit næste udendørs eventyr.

Haglöfs – Fit for the Outside

Design, funktionalitet og holdbarhed er vigtigt når du skal vælge udstyr til dine outdoor-aktiviteter. Hos Haglöfs laver de udendørsbukser, der indfrier alt dette.

Cykelpigerne – Det sidste vers for denne omgang

Cykelpigerne kommer her med deres seneste, og i denne omgang, sidste indlæg fra deres cykeleventyr.

Læs om deres rejse i Thailand og turen hjem til Europa igen, hvor pigerne triller gennem Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og til sidst, Danmark.

Naturen kommunikerer både i og omkring dig

Birgitte Pliniussen fra Navigazion.dk fortæller i dette skriv om, hvordan mennesket er en kilde til energi og hvordan vi efterlader aftryk med denne, hvor end vi går.

Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle

16. august, 2023 | PressemeddelelseKontakt direktør, Isabel Benn Morgenstern, 21 28 77 54Danmarks Største Outdoor Festival er klar til udeliv for alle Foto: PRMens Smukfest og Roskilde trækker gæster til musikscenerne, så er det inspirationen til at komme mere ud, der...

Sådan pakker du til dit eventyr

Nordisk giver her tips og forslag til, hvordan du pakker til dit næste udendørs eventyr.