Sidste weekend i august
Danmarks Outdoor Festival 2024

Denne blog indeholder reklame fra Haglöfs

Varme i al slags vejr

Hvis et alsidigt stykke tøj virkelig skal være brugbart, skal det præstere lige så godt som mere specialiseret tøj, men skal kunne bruges i flere situationer. Med sit rene design og dets kompromisløse konstruktion er Haglöfs MICRO NORDIC DOWN HOOD enestående alsidig.

Planlægger du en flerdages ekspedition med krævende stigninger i løbet af dagen, en nat i snebivuak og uforudsigeligt vejr? Eller skal du bare en tur ud med hunden en kold morgen i januar? Uanset hvad, så er MICRO NORDIC DOWN HOOD perfekt til hvilken som helst situation.

De avancerede, tekniske detaljer

Designet er udpræget minimalistisk for at maksimere varme-til-vægt-forholdet. Men det tekniske design er virkelig avanceret: en kombination af H DOWN og syntetisk isolering sikrer, at du altid er varm de rigtige steder. Den ventilerer damp og sved og er meget modstandsdygtig over for fugt udefra.

“Denne jakke kombinerer et moderne urbant look med imponerende funktion og varmeydelse, der ikke påvirkes af dårligt vejr, fortæller Paul Cosgrove, global produktdirektør, Haglöfs.

H DOWN – Varm, beskyttet, tør og holdbar

Ægte dun er den ultimative letvægtsisolering, og det oplagte valg til arktiske ekspeditioner. Men fugt har altid været en komplicerende faktor. Ubehandlet dun er følsomt over for vand og sved – dunet mister hurtigt sine isolerende egenskaber, og det klumper sig sammen og bliver tungt. Men den vandafvisende H DOWN-teknologi ændrer alt.

Mens ubehandlet dun bliver gennemblødt på kun 20 minutter, kan H DOWN Gold modstå over 83 timer konstant udsættelse for vand. Det betyder øget pålidelighed, bedre alsidighed og mindre risiko for køling.

“H DOWN løser et af de store problemer på arktiske ekspeditioner. Vi kombinerer dunets overlegne isolerende egenskaber med forlænget holdbarhed og forlænget ydeevne,” fortæller Paul Cosgrove, global produktdirektør, Haglöfs.

Mere inspiration

Turen op ad i Norge med store kontraster

Efter at have bevæget os i den sydlige del af Norge har vi valgt at kører opad. Og her er vores sidste par ugers eventyr rundt i autocamperen. Foråret kommer og går afhængig af om vi kører op i fjeldene eller ved i varmen igen.

Kom til Mini Outdoor Festival i Bilernes Hus

Der er masser foredrag og aktiviteter for hele familien, når Bilernes Hus i samarbejde med Outdoor 365 inviterer til Mini Outdoor Festival lørdag 25. maj kl. 11-17.

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Det bugner lige nu på stranden med spiselige urter

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

Ski om vinteren, eventyr om sommeren – Østrigs alsidige natur

DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL RUMMER FRIVILLIGHED FOR SÆRLIGT SÅRBARE

Siden Danmarks Outdoor Festivals allerførste spæde skridt blev taget, for ni år siden i et tomt butikslokale i Ry, har hjertet i festivalen været de frivillige, og særligt de særlige frivillige.

Eventyr med Autocamperen: To Uger på Farten

Eventyret begyndelse… To uger er fløjet afsted, siden vi begav os ud på vores nordiske eventyr. Det er svært at tro, at tiden er gået så hurtigt, når man er midt i en rejse fyldt med oplevelser. Vi startede vores eventyr med en smuk færgetur fra Helsingør til Helsinfors og stod pludselig på svensk grund.

Foråret er tid til vilde spiselige urter og planter

Carsten Lambek er uddannet naturvejleder og vært hos Dansk Spirituspodcast. Med års erfaring i at udforske naturen og samle urter og planter har Carsten en unik viden og indsigt, som han glæder sig til at dele med vores læsere. Lyt til Carstens stemme på Dansk Spirituspodcast og følg med på vores blog, hvor han vil dele sine eventyr, tips og tricks til urtesamling og meget mere!

På eventyr med autocamperen i naturen inden længe

Jeg hedder Anja Robanke og jeg er 43 år lidt endnu. I 2019 tog jeg en stor beslutning om at ændre mit liv, jeg sagde farvel til mit hus, solgte mine ejendele og startede selvstændig som grafiker.

LOKALE PARTNERSKABER SKABER DANMARKS OUTDOOR FESTIVAL

Når festivalen åbner op til en verden af udeliv i Lunden i Silkeborg, den sidste weekend i august, er det med både nye og eksisterende, lokale partnere.

Anja Robanke – livet i en autocamper

Anja solgte alt og flyttede i autocamper: ”Aldrig har jeg været så glad som nu,” fortæller hun smilende, da vi møder hende til Autocampershowet i Fredericia.

Vil du også prøve det hele i 2024?

Med armbånd får du adgang til fede aktiviteter, spændende foredrag, kæmpe madmarked, grillout workshops, outdoorbar og bodgade med vilde tilbud på grej!